صرفه جویی آب در آشپزخانه
3. شستن ظروف در یک مخزن نیمه پر به جای گرفتن زیر شیر آب. هنگام آبکشی کردن ظروف سعی شود شیر آب بسته شود . هنگام شستن ظروف بجای اینکه تک تک ظروف زیر شیر آب قرار بگیرند سعی شود در یک مخزن که تا نیمه از آب پر شده است ، ظروف در انها شسته شوند .
4. مواد غذایی جامد شده . از قرار دادن مواد غذایی منجمد زیر شیر آب برای تبدیل شدن به حالت اولیه ، خودداری شود ، بهتر است این مواد در حالت عادی و یا زیر نور خورشید قرار داده شود تا به حالت اولیه خود برگردند استفاده از این روش علاوه بر کاهش مصرف باعث میشود که طعم ماده غذایی نیز حفظ گردد.
5. تغییر دادن رو شهای پخت و پز. به جای اینکه از روش های جوشیدن آب برای پخت و پز استفاده شود سعی کنید از روش بخار پز استفاده کنید این روش علاوه بر کاهش مصرف آب ، مواد مغذی موجود در مواد غذایی نیز حفظ می شود.
6. تعمیر کردن شیر آبی که چکه می کند. اجازه ندهید حتی اگه هر چند ثانیه یک بار قطره ای از شیر چکه می کند به همان حالت باقی بماند. بلکه آن شیر را تعمیر کنید
7. استفاده از برس های خشک کن کف . بجای اینکه کل کف آشپزخانه شسته شود می توان از جاروهای برسی نمناک استفاده کرد.
ترجمه : محمدصالح لجامی
منبع :
http://www.wikihow.com/Save-Water-in-the-Kitchen